Share en steun:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Reageren uitgeschakeld

Diverse soorten kerstpakketten (300)

| Uncategorized | september 20, 2016

Kerstpakketten zijn er in verschillende soorten, varianten en maten. Maar wat is nu een geschikt kerstpakket voor jouw medewerkers? Aan welke prijsklassen kun je allemaal denken? Welk kerstpakket is geschikt voor welke doelgroep en leeftijd en wil jij jouw kerstpakketten bedrukken met je eigen bedrijfslogo, naam of tekst?

De kleine variant kerstpakketten

De kleine kerstpakketten beschikken veelal over de standaard artikelen, zoals zakken chips, nootjes en diverse leuke kaarsen of waxinelichtjes om jouw tafel volledig in de sfeer van de kerst in te richten. Goedkope kerstpakketten beginnen al bij een prijs van tien euro.

De uniek pakketten voor de liefhebbers van bier of wijn

Wat je ook zeer vaak ziet is dat men i.p.v. een uitgebreid kerstpakket een speciaal bierfust van Warsteiner, Grolsch of Heineken ontvangt van 5 liter met interne tap. Ook een dure fles champagne of een fles wijn vallen veelal in de smaak bij medewerkers. Niet voor iedereen is een fust, fles champagne of fles wijn geschikt. Eerder worden deze als relatiegeschenk aan zakenrelaties of belangrijke partners gegeven.

Grote kerstpakketten voor een duurdere prijs

Duurdere kerstpakketten zijn ook weer te krijgen in diverse soorten, waaronder de voedingsmiddelen die gebruikt worden in een kerstpakket, denk bijvoorbeeld aan Tapas, Indisch, Thais of Azië. De prijzen van de diverse kerstpakketten variëren tussen de 20 en 100 euro. Wat kunt u bijvoorbeeld verwachten van een pakket van 100 euro per stuk? Warsteiner flesjes bier, fles champagne, glazen, chips, crackers, kookboeken, jam, culinaire wereldgerechten, camembert, kaarsenhouders, theeglazen, thee, koekjes, vakantiecheque, geschenkdoos, wafels, pinda’s, soepblik, glazen en nog veel meer. Het duurste pakket beschikt bijvoorbeeld over meer dan 32 artikelen!
Ben jij op zoek naar leuke kerstpakketten of wil je graag inspiratie opdoen? Bekijk meer dan 50 kerstpakketten op onze website. Bekijk de links in dit artikel voor goedkope en zeer uitgebreide

Share This:

Geen trefwoorden

214 keer bekeken, 1 vandaag

  

Geavanceerd zoeken