Share en steun:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Reageren uitgeschakeld

LED Horloges

| Uncategorized | januari 18, 2016

Horloges zijn ontstaan vanuit de noodzaak om goed te kunnen navigeren op zee, tegenwoordig zijn horloges vaak meer een modestatement. Ook horloges gaan met de tijd mee, zo bestaan er tegenwoordig LED horloges.

Horloge of armband?

LED horloges geven de tijd aan door middel van, de naam zegt het al, LED licht. Dit LED licht is vaak instelbaar op verschillende kleuren. Bij sommige LED horloges kun je het licht ook uitzetten, waardoor het net een mooie armband lijkt. Ook kan de helderheid bij sommige modellen bijgesteld worden. LED horloges zijn in allerlei modellen en kleuren verkrijgbaar. Zo is er voor iedereen een model te vinden die bij hem of haar past.

Spiegelmodel

Naast modellen waarbij het licht uit gezet kan worden, zijn er ook modellen met een spiegel. Dit horloge kun je dus niet alleen gebruiken voor de datum en tijd, maar ook om snel even te kijken of bijvoorbeeld uw haar nog goed zit.

Soorten LED horloges

LED horloges zijn in allerlei soorten en maten te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld de volgende soorten in designs op het gebied van LED horloges:
- Een normaal horloge
- Een futuristisch design
- Een grappig design
- Een strak design
- Een design voor kinderen
- Een sport design
U kunt op internet gemakkelijk verschillende soorten LED horloges vinden. Ook altijd met een prijs die bij u past. Zo kunt u via de website van NBD Auctions zelf bieden en dus zelf bepalen wat u uitgeeft aan het LED horloge.

Opties LED horloge

Vaak zijn er bij een LED horloge meerder opties. Zo kun je bij de meeste modellen niet alleen de tijd zien, maar ook de datum. Daarnaast zijn sommige modellen waterdicht. Dankzij waterafstotend materiaal kunt u deze LED horloges dus onder de douche of in het zwembad gebruiken. Ook komen sommige modellen met een touchscreen. Zo is er altijd een LED horloge te vinden naar uw smaak.

Share This:

Geen trefwoorden

254 keer bekeken, 1 vandaag

  

Geavanceerd zoeken