Share en steun:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Reageren uitgeschakeld

Wat kan jij gratis ophalen, wij zoeken het uit.

| Uncategorized | april 21, 2020

pexels-photo-761999

Als we iets niet meer nodig denken te hebben gooien we het vaak weg. Overspoelde vuilnisbelten met meubels, oude koelkasten en tuintegels. Soms besluit je dat iets nog geld waard is en maak je eenvoudig een advertentie op marktplaats of ebay. Je kan ook mensen helpen met de spullen die volgens jou geen waarde meer hebben, wellicht is er iemand die er wel heel veel waarde aan hecht. Wij zochten uit wat je zoal gratis kan komen ophalen.

Meubels

Vaak zijn gebruikte meubels niet veel geld meer waard. Maar je kan hier dus veel mensen gelukkig mee maken. Ook een bank met een scheur op een vlek kan nog een lang leven hebben bij een ander. Als je via internet zoekt kom je zo veel gratis meubels tegen dat je zelf kan bekijken welke meubels er passen in jouw interieur. Je kan zelfs een hele inboedel gratis bij elkaar verzamelen als je een beetje je best doet. Een snelle zoektocht op internet bracht een inrichting met een bank, twee fauteuils, een salontafel, een tv met tv meubel, een tapijt, een eettafel met bijpassende stoelen, etc. Bij elkaar waren we instaat om vrij snel een woonkamer, keuken en 2 slaapkamers in te richten. Naast het feit dat het je weinig geld kost is het ook nog eens goed voor het milieu! Zorg er wel voor dat je vervoer hebt om de spullen op te halen, een bank meenemen op de fiets gaat vrij lastig.

Sierraden

Naast de inrichting van je huis wil je uiteraard ook jezelf versieren. Zelfs sierraden kan je gratis af halen. Het aanbod van sierraden is minder groot in vergelijking met meubels. Maar je kan regelmatig een mooie tas, een horloge of oorbellen gratis krijgen. De kans op een mooie gouden ring, een Seiko horloge of een verzameling Armani horloges is erg klein. Maar ook met minder kostbare sierraden kan je jouw lichaam prachtig versieren.

Tuinspullen

Na een mooi ingericht huis en mooie gratis sierraden is uiteraard de tuin aan de beurt. Ook de tuin kan je gratis bij elkaar sparen. Er valt van alles te vinden voor een mooie tuin, van tuintegels tot aan planten en bomen. Als je het internet goed af speurt kan je ook een mooie tuin samen stellen. Als de vorige eigenaar van de tuinmaterialen zijn tuin heeft vernieuwd en de geen praktisch nut meer heeft voor de materialen is het of weggeven of weggooien. Let wel goed op of je de spullen zelf moet komen weghalen. Een hele schutting uit een tuin halen kan een aardig karwei zijn.

Share This:

27 keer bekeken, 1 vandaag

Reageren uitgeschakeld

Diverse soorten kerstpakketten (300)

| Uncategorized | september 20, 2016

Kerstpakketten zijn er in verschillende soorten, varianten en maten. Maar wat is nu een geschikt kerstpakket voor jouw medewerkers? Aan welke prijsklassen kun je allemaal denken? Welk kerstpakket is geschikt voor welke doelgroep en leeftijd en wil jij jouw kerstpakketten bedrukken met je eigen bedrijfslogo, naam of tekst?

De kleine variant kerstpakketten

De kleine kerstpakketten beschikken veelal over de standaard artikelen, zoals zakken chips, nootjes en diverse leuke kaarsen of waxinelichtjes om jouw tafel volledig in de sfeer van de kerst in te richten. Goedkope kerstpakketten beginnen al bij een prijs van tien euro.

De uniek pakketten voor de liefhebbers van bier of wijn

Wat je ook zeer vaak ziet is dat men i.p.v. een uitgebreid kerstpakket een speciaal bierfust van Warsteiner, Grolsch of Heineken ontvangt van 5 liter met interne tap. Ook een dure fles champagne of een fles wijn vallen veelal in de smaak bij medewerkers. Niet voor iedereen is een fust, fles champagne of fles wijn geschikt. Eerder worden deze als relatiegeschenk aan zakenrelaties of belangrijke partners gegeven.

Grote kerstpakketten voor een duurdere prijs

Duurdere kerstpakketten zijn ook weer te krijgen in diverse soorten, waaronder de voedingsmiddelen die gebruikt worden in een kerstpakket, denk bijvoorbeeld aan Tapas, Indisch, Thais of Azië. De prijzen van de diverse kerstpakketten variëren tussen de 20 en 100 euro. Wat kunt u bijvoorbeeld verwachten van een pakket van 100 euro per stuk? Warsteiner flesjes bier, fles champagne, glazen, chips, crackers, kookboeken, jam, culinaire wereldgerechten, camembert, kaarsenhouders, theeglazen, thee, koekjes, vakantiecheque, geschenkdoos, wafels, pinda’s, soepblik, glazen en nog veel meer. Het duurste pakket beschikt bijvoorbeeld over meer dan 32 artikelen!
Ben jij op zoek naar leuke kerstpakketten of wil je graag inspiratie opdoen? Bekijk meer dan 50 kerstpakketten op onze website. Bekijk de links in dit artikel voor goedkope en zeer uitgebreide

Share This:

214 keer bekeken, 1 vandaag

Reageren uitgeschakeld

Je telefoon online verkopen?

| Uncategorized | september 19, 2016

Ieder jaar is er opnieuw aandacht voor het grote aantal afgedankte gsm toestellen in Nederland. Dit aantal loopt ieder jaar op en het gaat tegenwoordig al om miljoenen. Volgens schattingen zijn er meer dan 5 miljoen mobiele telefoon in omloop die nooit gebruikt worden. Waar blijven al deze mobiele telefoons? De één legt het toestel in een kelder terwijl de ander het in een lade bewaard. Vaak wordt het bewaard om als reservetoestel te gebruiken maar als er dan daadwerkelijk sprake is van nood dan wordt een nieuwe telefoon gekozen. Het reservetoestel blijft dan vaak nog jaren op dezelfde plek liggen terwijl er heel wat beters mee gedaan kan worden. Wat veel mensen ook niet weten is dat het reservetoestel nog steeds waarde heeft en dat je er geld voor kunt krijgen. Zelfs nog veel meer dan wat men denkt. Verkopen via Gratis-Ophalen.nl is een goede optie maar er is nog wat beters; recycling bedrijven.

Recycling bedrijven?

Het grootste gedeelte van de mobiele telefoons die op de raarste plekken in huis verstopt zijn kunnen nog hergebruikt wordt. Het begint bij het recycling bedrijf. Dit bedrijf koopt mobiele telefoons die niet meer gebruikt worden. Een overzicht vind je hier. De consument krijgt een vergoeding en het bedrijf de oude mobiele telefoon. Vervolgens begint het recycling proces. Na aankomst wordt de mobiele telefoon gecontroleerd op verschillende punten. Mobiele telefoons die hergebruikt kunnen worden zonder aanpassingen worden doorverkocht als tweedehands telefoons. Een deel van de telefoons gaat naar andere landen waar de vraag naar oudere modellen groter is dan hier in Nederland. Het andere deel komt in Nederland op de markt.

Als de mobiele telefoon schade heeft dan is het mogelijk dat de schade eerst gerepareerd wordt waarna het toestel onder de noemer “refurbished” weer verkocht wordt; zo goed als nieuw. Als de mobiele telefoon niet meer hergebruikt kan worden dan wordt deze gedemonteerd en alle onderdelen worden gescheiden bewaard. Deze onderdelen kunnen gebruikt worden in refurbished telefoons maar vaker worden de onderdelen gesmolten voor de grondstoffen. De grondstoffen worden verkocht en weer opnieuw gebruikt voor de productie van andere producten. Aan de hand van dit proces wordt er gewerkt aan een circulaire economie waarbij iedereen profiteert. De consument krijgt geld voor een oude mobiele telefoon terwijl de last op het milieu afneemt en de gezondheid van de wereld minder hard achteruit gaat.

Share This:

219 keer bekeken, 1 vandaag

Reageren uitgeschakeld

Voordeel voor bedrijf en particulier via gratis adverteren

| Uncategorized | september 5, 2016

Het internet biedt zowel voor ondernemers als voor particulieren veel mogelijkheden om zaken gratis te regelen. Websites hebben andere verdienmodellen dan traditionele media, zoals kranten en tijdschriften, en bieden mogelijkheden voor beide doelgroepen gratis adverteren. Daardoor is het voor zowel ondernemers en particulieren heel aantrekkelijk geworden om goed wegwijs te zijn op het internet. Door gebruik te maken van de juiste websites kunnen veel zaken zonder kosten worden afgewikkeld.

Gratis adverteren voor ondernemers

Voor ondernemers biedt het internet volop mogelijkheden om gratis te werken aan naamsbekendheid en online vindbaarheid. Diverse bedrijvengidsen zoals bijvoorbeeld Nederland in bedrijf bieden gratis advertentieruimte in de vorm van een bedrijfsvermelding. Ook is er de gelegenheid om eigen persberichten en blogs te plaatsen. Deze vormen van gratis adverteren zijn bevorderlijk voor de positie van een bedrijf in de zoekmachine en leveren extra publiciteit op. Bovendien staat uw bedrijf helder weergegeven op plaats en branche. Zo kunnen mensen die op zoek zijn naar uw product of dienst in de regio u ook goed kunnen vinden, zelfs wanneer uw eigen website nog niet bovenaan in de zoekresultaten staat.

Gratis adverteren voor particulieren

Ook voor particulieren geldt dat er volop mogelijkheden zijn voor zowel gratis adverteren als gratis goederen. Sites als gratis-ophalen.nl bieden particulieren de mogelijkheid om hun overbodige spullen aan te bieden aan mensen in hun eigen regio. Een sympathiek initiatief, want zo raakt u zonder bijkomende kosten en rompslomp van alle boventallige goederen in uw huishouden af. Dat ruimt lekker op en bovendien maakt u er andere mensen blij mee. Een ander voordeel van dit initiatief is dat dit hergebruik stimuleert, wat weer de verspilling van grondstoffen tegengaat.

Share This:

216 keer bekeken, 1 vandaag

Reageren uitgeschakeld

LED Horloges

| Uncategorized | januari 18, 2016

Horloges zijn ontstaan vanuit de noodzaak om goed te kunnen navigeren op zee, tegenwoordig zijn horloges vaak meer een modestatement. Ook horloges gaan met de tijd mee, zo bestaan er tegenwoordig LED horloges.

Horloge of armband?

LED horloges geven de tijd aan door middel van, de naam zegt het al, LED licht. Dit LED licht is vaak instelbaar op verschillende kleuren. Bij sommige LED horloges kun je het licht ook uitzetten, waardoor het net een mooie armband lijkt. Ook kan de helderheid bij sommige modellen bijgesteld worden. LED horloges zijn in allerlei modellen en kleuren verkrijgbaar. Zo is er voor iedereen een model te vinden die bij hem of haar past.

Spiegelmodel

Naast modellen waarbij het licht uit gezet kan worden, zijn er ook modellen met een spiegel. Dit horloge kun je dus niet alleen gebruiken voor de datum en tijd, maar ook om snel even te kijken of bijvoorbeeld uw haar nog goed zit.

Soorten LED horloges

LED horloges zijn in allerlei soorten en maten te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld de volgende soorten in designs op het gebied van LED horloges:
- Een normaal horloge
- Een futuristisch design
- Een grappig design
- Een strak design
- Een design voor kinderen
- Een sport design
U kunt op internet gemakkelijk verschillende soorten LED horloges vinden. Ook altijd met een prijs die bij u past. Zo kunt u via de website van NBD Auctions zelf bieden en dus zelf bepalen wat u uitgeeft aan het LED horloge.

Opties LED horloge

Vaak zijn er bij een LED horloge meerder opties. Zo kun je bij de meeste modellen niet alleen de tijd zien, maar ook de datum. Daarnaast zijn sommige modellen waterdicht. Dankzij waterafstotend materiaal kunt u deze LED horloges dus onder de douche of in het zwembad gebruiken. Ook komen sommige modellen met een touchscreen. Zo is er altijd een LED horloge te vinden naar uw smaak.

Share This:

253 keer bekeken, 1 vandaag

Pagina 1 van 21 2

Geavanceerd zoeken