Share en steun:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Reageren uitgeschakeld

Wat kan jij gratis ophalen, wij zoeken het uit.

| Uncategorized | april 21, 2020

pexels-photo-761999

Als we iets niet meer nodig denken te hebben gooien we het vaak weg. Overspoelde vuilnisbelten met meubels, oude koelkasten en tuintegels. Soms besluit je dat iets nog geld waard is en maak je eenvoudig een advertentie op marktplaats of ebay. Je kan ook mensen helpen met de spullen die volgens jou geen waarde meer hebben, wellicht is er iemand die er wel heel veel waarde aan hecht. Wij zochten uit wat je zoal gratis kan komen ophalen.

Meubels

Vaak zijn gebruikte meubels niet veel geld meer waard. Maar je kan hier dus veel mensen gelukkig mee maken. Ook een bank met een scheur op een vlek kan nog een lang leven hebben bij een ander. Als je via internet zoekt kom je zo veel gratis meubels tegen dat je zelf kan bekijken welke meubels er passen in jouw interieur. Je kan zelfs een hele inboedel gratis bij elkaar verzamelen als je een beetje je best doet. Een snelle zoektocht op internet bracht een inrichting met een bank, twee fauteuils, een salontafel, een tv met tv meubel, een tapijt, een eettafel met bijpassende stoelen, etc. Bij elkaar waren we instaat om vrij snel een woonkamer, keuken en 2 slaapkamers in te richten. Naast het feit dat het je weinig geld kost is het ook nog eens goed voor het milieu! Zorg er wel voor dat je vervoer hebt om de spullen op te halen, een bank meenemen op de fiets gaat vrij lastig.

Sierraden

Naast de inrichting van je huis wil je uiteraard ook jezelf versieren. Zelfs sierraden kan je gratis af halen. Het aanbod van sierraden is minder groot in vergelijking met meubels. Maar je kan regelmatig een mooie tas, een horloge of oorbellen gratis krijgen. De kans op een mooie gouden ring, een Seiko horloge of een verzameling Armani horloges is erg klein. Maar ook met minder kostbare sierraden kan je jouw lichaam prachtig versieren.

Tuinspullen

Na een mooi ingericht huis en mooie gratis sierraden is uiteraard de tuin aan de beurt. Ook de tuin kan je gratis bij elkaar sparen. Er valt van alles te vinden voor een mooie tuin, van tuintegels tot aan planten en bomen. Als je het internet goed af speurt kan je ook een mooie tuin samen stellen. Als de vorige eigenaar van de tuinmaterialen zijn tuin heeft vernieuwd en de geen praktisch nut meer heeft voor de materialen is het of weggeven of weggooien. Let wel goed op of je de spullen zelf moet komen weghalen. Een hele schutting uit een tuin halen kan een aardig karwei zijn.

Share This:

Geen trefwoorden

27 keer bekeken, 1 vandaag

  

Geavanceerd zoeken